Η σημαντικότερη προβολή της επιχείρησής σας!
Η επιγραφή δίνει ταυτότητα στο κατάστημά σας και επιτρέπει στους πελάτες σας, να σας γνωρίσουν πριν μπουν στο κατάστημά σας.

Πολλές φορές μια εντυπωσιακή επιγραφή μπορεί να προσελκύσει περισσότερους πελάτες και να σας δώσει την ευκαιρία για μια προσωπική επαφή μαζί τους.

Η εταιρεία διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα των επιγραφών.
Το τμήμα κατασκευών, σε συνεργασία με το τμήμα γραφικών, παρέχουν λύσεις για να καλύψουν τις ανάγκες σας, βασισμένες στην ανάδειξη της εταιρείας σας.

Διαθέτοντας εξειδικευμένα οχήματα ανύψωσης, η εταιρεία μπορεί να καλύψει τοποθέτηση επιγραφών σε μεγάλο ύψος.

ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

Φωτίστε την προσοψή σας με το λογότυπο της εταιρείας σας.

Κατασκευή αλουμινίου σε διάφορες διαστάσεις και σχήματα, με πρόσοψη πάναφλεξ ή πλέξιγκλας και φωτισμό με λάμπες LED.

Τοποθετούνται συνήθως στην πρόσοψη των καταστημάτων και των επαγγελματικών κτιρίων. Για τα μηνύματα (λογότυπο και υπηρεσίες) χρησιμοποιούνται αυτοκόλλητα βινιλίου, ψηφιακές εκτυπώσεις καθώς και γράμματα ανάγλυφα.

Οι φωτεινές επιγραφές μπορούν να είναι μονής ή διπλής όψεως, οι οποίες τοποθετούνται κάθετα στην πρόσοψη για να φαίνεται και απο τις δύο μεριές.

gy.semertzidis-800px

ΠΥΛΩΝΕΣ / ΤΟΤΕΜ

Δημιουργήστε μια εντυπωσιακή είσοδο για το κατάστημά σας!

Οι πυλώνες, πέρα από το να αναδείξουν καλύτερα το σημείο που βρίσκεται το κατάστημά σας, αποτελούν και μέσο διαφήμισής σας για τους περαστικούς.

Κατασκευή αλουμινίου ή μεταλλική με πρόσοψη πάναφλεξ, πλέξιγκλας, etalbon ή λαμαρίνα και με τη δυνατότητα φωτισμού με λάμπες LED.

Η κατασκευή τους γίνεται με προφίλ αλουμινίου ή μεταλλικά, με πρόσοψη διαφόρων υλικών όπως πάναφλεξ, πλέξιγλας, etalbon ή λαμαρίνα. Για τα μηνύματα (λογότυπο και υπηρεσίες) χρησιμοποιούνται αυτοκόλλητα βινιλίου, ψηφιακές εκτυπώσεις καθώς και γράμματα ανάγλυφα. Μπορούν να είναι φωτιζόμενοι ή μη.

Μπορεί να είναι μονής ή διπλής όψεως και ανάλογα με τον χώρο που διαθέτουμε μπορούμε να έχουμε πυλώνες διαφόρων διαστάσεων και σχημάτων.

Αφήστε την φαντασία σας να εντυπωσιάσει!

ΣΟΚΟΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το αποτέλεσμα τους είναι σίγουρα εντυπωσιακό!

Τα σόκορα γράμματα διαφέρουν από τις υπόλοιπες επιγραφές γιατί προσδίδουν στην επιγραφή μας και την τρίτη διάσταση, έχοντας έτσι ένα ανάγλυφο αποτέλεσμα.

Τα γράμματα μπορούν να είναι από διάφορα υλικά και διαφόρων διαστάσεων.

Συγκεκριμένα μπορούν να είναι:

Pvc, μεταλλικά, inox, plexiglass, MDF, φελιζόλ, κ.ά.

Ανάλογα με το υλικό τους χωρίζονται σε μη φωτιζόμενα και φωτιζόμενα, χαρίζοντας ένα θεαματικό αποτέλεσμα.

Τα φωτιζόμενα γράμματα χωρίζονται σε:

Σόκορα γράμματα από λαμαρίνα γαλβανιζέ ή ανοξείδωτη με πλάτη μεταλλική, με πρόσοψη από πλέξιγκλας και εσωτερικό φωτισμό LED.

Σόκορα γράμματα από πλέξιγλας και με πρόσοψη πλέξιγκλας με μεταλλική πλάτη και εσωτερικό φωτισμό LED.

Γράμματα από λαμαρίνα γαλβανιζέ ή ανοξείδωτη με φωτισμό διαχεόμενο στην πλάτη του γράμματος.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να επενδυθούν με αυτοκόλλητα βινιλίου ή να βαφτούν σε διάφορα χρώματα.

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ LED

Ένας πλέον διαδεδομένος τρόπος για να περάσετε τα μηνύματα σας είναι η επιγραφή LED, όπου κυλιόμενα μηνύματα τρέχουν συνεχώς τραβόντας τα βλέμματα των πελατών σας.

Διαφόρων διαστάσεων και σε χρώματα, κόκκινο, λευκό, πράσινο, μπλέ και κίτρινο ή και σε συνδυασμό χρωμάτων, δίνουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Μπορεί να είναι μονής όψης, για τοποθέτηση σε πρόσοψη, ή διπλής όψης τοποθετημένη έτσι ώστε τα μηνύματα σας να είναι εμφανή και στις δυο μεριές.

Επιπρόσθετες ιδιότητες είναι η θερμοκρασία, η ώρα και η wifi σύνδεση, η οποία διευκολύνει την αλλαγή μηνυμάτων όταν η επιγραφή είναι τοποθετημένη σε δυσπρόσιτο σημείο.

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ

Πάρτε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας!

Οι επιγραφές σήμανσης είναι απαραίτητες στους χώρους εργασίας και στα εργοτάξια καθώς δείχνουν τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται σε αυτούς (η απαραίτητη χρήση κράνους, μείωση ταχύτητας, κτλ).

Το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί είναι συνήθως λαμαρίνα ή pvc αναλόγως τον χώρο που θα τοποθετηθούν σε διάφορες διαστάσεις και σχήματα που μπορούν να ζητηθούν καθώς και σε βάση.

Τα σήματα είναι αυτοκόλλητα βινιλίου και όπου είναι απαραίτητο με ανακλαστικά αυτοκόλλητα, ορατά τη νύχτα.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

Για μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο, μεταλλικό πλαίσιο και πρόσοψη από λαμαρίνα ηλεκτροστατικής βαφής ή αλουμινίου, όπου επάνω τοποθετούνται μηνύματα από αυτοκόλλητα βινιλίου υψηλής αντοχής.

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΑΜΑ

Μία από τις πιο οικονομικές λύσεις επιγραφών χωρίς όρια διαστάσεων και θεμάτων εκτύπωσης. Σε ένα ειδικό μεταλλικό τελάρο, στις επιθυμητές διαστάσεις, προσαρμόζεται ο μουσαμάς με την εκτύπωση της επωνυμία σας και όποια πληροφορία θέλετε να μεταφέρετε στο κοινό σας.

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

Οι εφαρμογές τους είναι αμέτρητες.

Σε τζαμαρίες, στο πάτωμα, σε πόρτες και σε οποιαδήποτε άλλη λεία επιφάνεια, έχουμε τη δυνατότητα να τοποθετήσουμε αυτοκόλλητα βινυλίου και έγχρωμες ψηφιακές εκτυπώσεις χωρίς όρια, που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας, αναδεικνύοντας έτσι καλύτερα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η εμπειρία στον χώρο, μας επιτρέπει την κατασκευή ειδικών αντικειμένων όπως μεταλλικά stand προβολής και στέγαστρα, φτιαγμένα στις δικές σας ανάγκες κατόπιν συνεννόησης.