Δημιουργήστε τη δική σας στολή εργασίας

Η εταιρεία ΜΒ διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του εργασιακού ενδύματος. Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των πελατών μας, μας ώθησαν να δημιουργήσουμε το δικό μας brand name. Έχουμε τη δυνατότητα να σας εξασφαλίσουμε το δικό σας εργασιακό ρούχο, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις, με στόχο τη μοναδικότητα και ανάδειξη της ταυτότητας της επιχείρησή σας.

Έχουμε δημιουργήσει έναν πλέον ανανεωμένο χώρο ραφής, στις εγκαταστάσεις μας στο Καλοχώρι, καλύπτοντας όλα τα στάδια ραφής, από τον σχεδιασμό πατρόν, κοπής του υφάσματος μέχρι τη ραφή και συσκευασία του.

Στόχος μας

Η δημιουργία ενδυμάτων
υψηλής ποιότητας
καλύπτοντας τις ανάγκες
των πελάτων και
προσδίδοντας τους μια ταυτότητα.

Υφάσματα

Ποικιλία χρωμάτων και
υφασμάτων (βαμβάκι 100%
έως συνθετικά και
πιστοποιημένα) προσφέρουν
μια ακόμα μεγαλύτερη γκάμα
ρούχων σε παντελόνια και
φόρμες εργασίας εώς
μπουφάν αδιάβροχα και
μπουφάν αμάνικα.

Οι δημιουργίες μας όμως δεν περιορίζονται μόνο στα ρούχα εργασίας αλλά και στα ρούχα εστίασης και αθλητικές στολές.

Τα ενδύματα εστίασης συγκεκριμένα για βιομηχανικούς χώρους τροφίμων πρέπει να τηρούν κάποιες προϋποθέσεις, όπως τα κρυφά κουμπώματα, εσωτερικές τσέπες και πολλές φορές τη μη χρήση κουμπιών στα ενδυματα. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας βάσει των τεχνικών προδιαγραφών που εσείς θέλετε.

Αθλητικές στολές για όλα τα αθλήματα, σε διάφορα χρώματα και με εκτυπώσεις sublimation, δίνουν τη δυνατότητα να δώσετε μια ξεχωριστή εικόνα στην ομάδα σας.

Η εταιρεία ΜΒ Μπατσιβάρης Βασίλειος είναι σε θέση να κατασκευάσει όποιο ένδυμα επιθυμείτε, που αφορά όλους τους χώρους εργασίας, κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο βιοτεχνίας.